top of page

Gastenboek

Wilt u een reactie delen, schrijf dan hier een berichtje. Vul dan het onderstaande formulier in.
Na goedkeuring plaatsen wij dit onder dit formulier.

Bedankt voor de inzending!

AdobeStock_390255086.jpeg

Marco Rene

Gefeliciteerd met de lancering van jullie nieuwe site! Mooi geworden👍

Dieuwertje Koopmans

Wat mooi. Genieten om erdoor te bladeren. Lieverds succes.

Sara van Gessel

Lieve Maria en Charles, Wat een prachtige nieuwe site! Heel duidelijk en overzichtelijk! Dat jullie nog maar lang jullie steentje mogen bijdragen. Jullie zijn toppers! Liefs Sara

Miriam van Ommeren

Graag laat ik weten dat ik de cursussen die ik van jullie beiden heb gehad als heel erg waardevol ervaren heb. Het is voor mij duidelijk dat we elkaar als soul-connecties herkennen en dat voelt altijd heel erg warm en welkom. Daarnaast hebben jullie erg veel experstise in jullie vakgebieden en daar heb ik veel van kunnen leren. Ik heb reiki gehad van Charles en cursussen gevoeld op meerdere gebieden: de numerologie en de tarot; beiden geweldige toevoegingen voor mij. Ik heb er nog elke dag plezier van en krijg mooie inzichten. Dank jullie wel voor jullie fijne cursussen. Veel liefs, Miriam

Marjolein Koopman

Lieve Charles en Maria Wat een prachtige mooie nieuwe site . Fijn dat ik jullie al jaren ken en met plezier volg in alles wat jullie doen en zijn, prachtige zuivere mensen met een heel mooi hart. Ga vooral door met het mooie werk wat jullie doen, lieve collega's ❤🙌❤ Liefs, medium & Energetisch Therapeut Marjolein Koopman

Bianca Davelaar

Lieve Charles en Maria, wat is jullie website mooi geworden en heel passend in wat jullie uitstralen maar vooral hoe jullie zijn. Twee mooie spirituele mensen die zich inzetten om het beste en mooiste in een mens naar boven te laten komen. Twee bijzondere mensen waar ik veel aan te danken heb!!!!

 

Liefs Bianca

Jessica Mertens

Voor mij zijn jullie een voorbeeld in hoe je in ontwikkeling kan blijven. Prachtig zoals jullie kennis blijven delen en doorgeven op een hartelijke warme toon. Gefeliciteerd met jullie nieuwe site!

Anneke de Kruik

Wat een mooie duidelijke website hebben jullie. En een bijzonder groot aanbod qua cursussen ed..... Ik zou iedereen een cursus bij jullie aanbevelen.

Tiny van Crey Witjes

De vernieuwde webb site is prachtig. Rustig -Warm en Kleurijk . Duidelijk en Overzichtelijk. Precies zoals jullie zelf zijn.

Gefeliciteerd Maria en Charles. XX

Arnold & Cora Gnocchi

Lieve Charles & Maria, Allereerst; wat een mooie -en gebruiksvriendelijke- website! Perfecte presentatie die exact weergeeft waar jullie met jullie expertise voor staan. Wij waarderen jullie kennis en kunde en onze -inmiddels- Vriendschap. Jullie manier van werken en omgaan met mensen kenmerkt zich door Liefdevolle aandacht, oprechte interesse, grote kennis en vaardigheden, geen waardeoordelen en integriteit. Heel veel succes en werkplezier! Liefs A&C

Boukje Abbink

Prachtige Website lieve Maria en lieve Charles. Tot ziens en alle liefs

Fieke Bazelmans

Hele mooie website, en wat bieden jullie veel mooie cursussen! Namaste…Fieke

Nathalie Dokter

Bij Maria en charles ben ik ooit begonnen met reiki. Maar heb daarna vele cursussen mogen volgen. Altijd in een fijne sfeer en met een mooie inlijke groei. Wat is de nieuwe site mooi geworden.

René van Stigt

Wat een prachtige nieuwe site hebben jullie nu. Aanbod van cursussen is nu veel duidelijker, jullie zullen het nu nog drukker hierdoor gaan krijgen denk. Ik ben vol lof over de Reiki opleiding. En echte aanrader voor iedereen. Succes en ga jullie goed. Veel liefs Namasté

Sandra Janssen

Charles en Maria, twee mensen met een hart van goud die deze wereld beide op hun eigen manier waardevoller maken. Hun kennis maar zeker ook hun empathie en liefde voor hun klanten maakt hun werk in hun mooie praktijk heel bijzonder. Maria en Charles, wat een mooie nieuwe website. Ik hoop dat jullie nog lang jullie bijzondere licht mogen uitstralen. ❤️

Victor & Liesanne

We hebben reiki mogen ontvangen voor onszelf en om uit te mogen dragen in onze eigen praktijk. Zo fijn hoe de dagen verlopen samen met Charles, fijne energie in de ruimte met genoeg humor! Zo fijn de verruiming die mee genomen mag worden na elk bezoek. Fijn dat jullie er zijn, tot de volgende! 

Kitty van Helden

Duidelijke mooie website met een groot aanbod aan cursussen, workshops en readings. de uitstaling is sfeervol en prikkelt de nieuwsgierigheid.

Liefs Kitty

Wilma van Zetten

Lieve Charles en Maria, Wat een mooie site is dit geworden! Dat maar veel mensen de weg ernaartoe vinden en door jullie begeleiding de weg naar zichzelf ook weer ontdekken. :-)

Namasté en hartegroet, Kersenmeisje

Diderick van Schie

Centrum Mahatma is een oprechte aanrader. Ben ooit begonnen met Reiki 1 en daarna eigenlijk niet meer weggeweest. Van meditatie tot intuïtieve ontwikkeling tot numerologie tot etc etc. Charles en Maria zijn daarbij de gidsen. Oprecht fantastische mensen. Op dit moment volg ik de meditatiecursus. Veel verdieping en zelfbewustwording tot gevolg, in een leuke groep, onder de bezielende leiding van Maria. Als je op zoek bent naar meer verdieping, meer bewustwording of denk je dat er wat is, maar weet niet precies hoe of wat. Neem dan contact met dit Centrum op en laat je leiden. Het heeft mij heel veel gebracht 🙏🙏🙏

Ina Wijnberger

Goedenmiddag Maria en Charles. Ik geniet iedere dag van jullie schrijven of Facebook en put daar kracht uit in deze bizare wereld die snakt naar liefde.

dankjewel daar voor!

Angela den Daas

Lieve Maria en Charles, wat een mooie overzichtelijke site! Ik ben nog aan het nagenieten van Psychosofia bij Maria. Wat een inzichten en verbinding heeft mij dit opgeleverd. Prachtig! Maar ook Reiki en numerologie bij jou Charles zijn bijzonder! En niet te vergeten Munay Ki. Ik hoop nog lang mijn pad met jullie mee te mogen lopen. Zoveel te ontdekken en te beleven. In verbinding 🙏

Monique Vermeer

Lieve Charles & Maria, mijn grootse dank voor jullie Reiki 1 en Reiki 2 cursus. Maar ook voor het mogen zijn in jullie heerlijke atmosfeer en jullie liefdevolle bejegening. Dit alles is hartverwarmend. Ben heel blij met het behalen van m'n Reiki 1 + 2 en hoop met deze input ook weer andere mensen te mogen helpen.

 

Veel geluk en liefde gewenst, Monique

Jolanda van der Burg

Lieve Maria en Charles, Jullie zijn twee prachtige, bijzondere en lieve mensen. Jullie hebben heel veel mooie gaven, kennis en hebben een lijntje met "boven". Jullie zijn een voorbeeld voor mij als het gaat om jezelf op jullie leeftijd nog dienstbaar te stellen aan de mens die op zoek is naar zichzelf. Dank jullie wel. Ik heb mede dankzij jullie inzicht mogen krijgen wat mij tegenhield om in mijn kracht te staan en mijn essentie weer gevonden. Ik mag mijn kennis en liefde inzetten om anderen de spiegel voor te houden om te zien wie ze werkelijk zijn. (Denkpunt) Nogmaals dank voor alles, het gaat jullie goed, in liefde, werk en gezondheid.

Liefs Jolanda

Jolanda Lubbers

Lieve Charles en Maria, Jullie nieuwe site is erg mooi en duidelijk geworden. Net zo mooie als jullie zijn, vol liefde en licht. Ik ben dankbaar dat ik jullie heb mogen ontmoet. Ik ben blij met jullie raad en de hulp die ik bij jullie kan vinden. Waar ik het meest dankbaar voor ben is de Reiki inwijdingen. Jaren geleden hielp ik mensen van hun pijntjes af , ik legde mijn handen op de schouders of op de pijnlijke plekken maar wist niet wat het was en hoe het kon. Nu weet ik wat het is en het is nu veel krachtiger. Ik wens jullie al het goeds en dat jullie nog maar lang jullie mooie werk mogen blijven uitvoeren.

 

Veel liefs Jolanda Lubbers Namasté

Anneke de Kruik

Wat een prachtige duidelijke site is dit. En ik kon niet nalaten de gedichten die erbij stonden te lezen. Die kwamen recht mijn hart binnen. Lieve Maria en Charles ik ken jullie al heel lang en hoop nog heel lang van jullie kennis en liefde te mogen genieten.

 

Met al mijn liefde, Anneke

Riky Brandsma

heel bijzondere mensen met een hart van goud en lief voor ieder een mooie boekjes er waarde vol

 

xx riky

Daphne Braaksma

Pràchtige eerste cursusdag. Warm, wijs, verrijkend. Op de terugweg een dubbele regenboog en meer bijzondere ervaringen. Op naar een volgende inspirerende dag!

Annemieke Helling

Lieve Charles en Maria, Afgelopen woensdag mocht ik mijn Reiki Master inwijding ontvangen, ik kan het niet anders omschrijven als een magisch tafereel wat ik eigenlijk met geen woorden kan beschrijven en wat zich voltrekt op een manier die mijn zintuigen en mijn menselijke verstand ver maar dan ook ver te boven gaat…dit kon ik enkel en alleen waarnemen vanuit een zuivere open verbinding met mijn diepste zelf. Het was voor mij de ultieme beleving en ervaring van mijn echte zelf. Dit gun ik oprecht iedereen en tegelijk weet ik dat niet een ieder hiervoor kiest en dat is ok. Charles, ontzettend bedankt voor jouw bevlogen begeleiding en Maria dank voor de bijzondere inwijdingsdag.

 

Veel liefs van mij – Annemieke

Ella Bolderman

Lieve Maria, wat fijn dat ik bij jullie de verdiepingsopleiding mag doen. Met veel zorg is deze samengesteld. Wat een kennis mag ik ontvangen. Veel dank daarvoor.

 

In liefde Ella

Frans Schmidt Gieskens

In alle opzichten een absolute aanrader !

Salena Nijhof

Lieve Charles & Maria,

mijn eerste ontmoeting met jullie was in 2006. Deze was zo speciaal dat ik al snel na de geboorte van onze dochter bij jullie de reiki cursussen ben gaan volgen. Ik vond het toen al zo fijn bij jullie, maar had nog geen idee dat mijn leven er zo verrijkt door zou worden. Voor mezelf en eigen familie, maar ook voor anderen! Inmiddels heb ik na vele andere cursussen bij jullie in de afgelopen jaren al weer meerdere jaren een eigen praktijk waar ik de ene na de andere bijzondere ervaring op mag doen. Ik ben jullie enorm dankbaar en zie er naar uit om aanstaande 9 december de initiatie Rite of the Womb te mogen ontvangen en daarna door te geven.

 

Veel liefs, Salena

Marjolein Koopman

Jaren geleden heb ik de cursus Regressie &Reïncarnatie gedaan bij Maria waar ik nog steeds heel veel mee werk in mijn Praktijk. Dankbaar dat ik dat ooit gedaan heb. Verder ben ik blij dat ik Maria en Charles ken via de Reiki Cirkel waar ook ik bij ben aangesloten. En natuurlijk vd beursen. Zulke lieve mensen en kennen hun vak👌💜💜

 

Liefs, Medium Marjolein Koopman

Michelle Van Someren

Ik wens iedereen liefdevolle feestdagen en een gelukkig

nieuw jaar!

Pracht mens

Annemieke Wijsman Koeleman

Op 27 November jl. mocht ik deelnemen aan de workshop numerologie die Charles Vrugt begeleidde en boeide dit mij zeer…en voelde me geheel welkom en hoop ik nog meer te mogen leren hier in het Spiritueel Centrum Mahatma…..graag wil ik Charles Vrugt hartelijk danken voor deze leerzame dag! En hoop ik dat Maria en Charles nog vele jaren cursussen en workshops mogen geven!

Annemieke Wijsman Koeleman

Gisteren op 9 December jl. mocht ik deelnemen aan de Rite of the Womb met nog negen vrouwen en Maria Hartjes heeft ons daarin helemaal begeleid….ik heb het als geheel puur ervaren en kan het aan elke vrouw aanbevelen om dit mooie ritueel bij Maria Hartjes te beleven…het was een en al verrassing de hele ochtend ! Bij binnenkomst werden we hartelijk ontvangen en voelde ik me geheel welkom…!…en nogmaals wil ik Maria Hartjes hartelijk danken voor deze bijzonder ervaring!

Fadilla Ira Latumahina

De Reïncarnatie- Regressie opleiding heeft mij veel kennis bijgebracht, handvaten gegeven om volgens de methode van paragnost Jan Kleyn, sessies te mogen geven. De methode werd heel duidelijk uitgelegd en door het zelf tijdens de les te ondergaan voel je hoe deze methode op je inwerkt, en je tot inzicht brengt op de hulpvraag. We hadden echt een (soul) groep! Ik heb hele fijne liefdevolle ervaringen opgedaan; ik ben de lerares Maria dankbaar voor alles wat zij ons heeft meegegeven. Ik beveel het iedereen aan deze opleiding te volgen omdat je met deze methode ieder mens hulp kan aanbieden. De Warmte, Liefde en Humor die Maria uitstraalt maakt de saamhorigheid, dat we allemaal Gelijkgestemden zijn!

 

❤️❤️❤️

Esther Oldenziel

In een uiterst fijne groep heb ik deze herfst bij Maria Hartjes de opleiding tot Regressie-reïncarnatie therapeut gevolgd. Zo waardevol! Ik ben enorm blij met het kunnen toepassen van de methode van Jan Kleyn, de ervaring die ik hier nu mee heb opgedaan én het waardevolle contact met Maria en mijn groepsgenoten. De methode werkt universeel en liefdevol zó bevrijdend op blokkades, belemmeringen en oud zeer dat ik deze iedereen kan aanbevelen. Ook persoonlijk heb ik veel kunnen helen deze weken. Overweeg je een opleiding bij Maria te volgen? Doen hoor! Maria is wijs, warm en enorm kundig in hetgeen ze aanbiedt. In de ruimte die Mahatma je biedt, voel je je meteen heel welkom

Dorry Hertog

Lieve Maria, van de week mocht ik mijn certificaat in ontvangst nemen van de regressie/ reïncarnatie opleiding. Wat een fantastische ervaring met een fijne kundige lerares. Onze Maria want zo voelde dat. Dan nog eens een mooie spirituele groep erbij met als afronding mijn certificaat en de cirkel is rond. Wilde alleen dat ik dit eerder had geweten want deze opleiding is een mooie aanvulling op mijn praktijk. Ben nu 67 maar nog lang niet klaar ;-) nooit te oud om te leren. Tot gauw ziens met het vervolg. De psychosofia opleiding.

 

Liefs Dorry

Celine

De opleiding tot Regressie-reïncarnatietherapeut is van een uitstekend niveau. Maria is een kundige docent die weet hoe ze kennis moet overbrengen. Haar begeleiding is uitstekend.

Miranda de Wildt

Vorige week heb ik samen met mijn dochter Reiki 1 bij Charles gevolgd. De sfeer was direct prettig en ontspannen. Charles heeft veel ervaring, is gemoedelijk en hij geeft een bijzonder invulling aan de dag met zijn inzichten en informatie welke hij doorkrijgt. Een fijne leermeester die open staat voor een gesprek. Met zijn kennis en liefdevolle inwijdingen en begeleiding zorgde hij voor een positieve en leerzame dag

Daniëlle Bloedjes

Heb gister mijn semi master diploma gehaald, was een een hele mooie inspirerende dag, lieve Charles bedankt voor alles en Maria voor de lieve woorden, na 16 jaar voelt het nog steeds vertrouwd bij jullie ❤️❤️🙏🏽

Anja van der Voorst

De pendelworkshop was een hele mooie beleving en verdieping voor een ieder die dit wil leren of meer wilt weten. Fijne dag, mooie zachte energie en een fijne ervaring.

 

Dank je Maria! xxx

Ina Wijnberger

Gisteren Pendeworkshop gedaan bij Spiritueelcentrum Mahatma in Veenendaal is echt een aanrader! We hebben in korte tijd veel geleerd van Maria. Ik heb ervan genoten!

 

Dankjewel lieve Maria!🥰

Annemieke Wijsman-Koeleman

Deze week op de eerste dag van de lente mocht ik deelnemen aan de pendelworkshop! Pendelen wilde ik wel doen en echter alleen onder begeleiding en ook de regels hoe te gebruiken weten…..we hebben goed geoefend en ook chakras uitgependeld bij elkaar…het was weer heel leerzaam en ook heel fijn en gezellig en Maria laat iedereen aan bod komen om wat te vertellen of te vragen en voel ik me welkom. Pendelen kun je in het dagelijks leven vaak gebruiken

Tamara Elings

Afgelopen dinsdag met veel plezier kennis gemaakt met Maria en de wondere wereld van het pendelen. Nu oefenen met de geleerde technieken.

 

Dank en veel succes 🙏

Yolanda Hol

21 maart de workshop pendelen gedaan. Wat een mooie, fijne, leerzame dag was het! En wat een prachtige fijne ruimte hebben jullie. Er hing zo'n mooie energie...gewoon een beetje betoverend! Veel geleerd die dag. En een leuke groep! Maria geeft iedereen persoonlijke aandacht. Ik kan het iedereen aanraden die graag wil leren pendelen.

 

Bedankt Maria....😘😊.

Joany Hengel

Lieve Charles, Bedankt voor de reiki 2 cursus. Ik heb weer veel van je mogen leren!

 

Liefs, Joany

Patricia Koenders

Lieve Charles, Ik wil je bedanken voor weer een mooie inwijding. Ik blijf het heel bijzonder vinden dat met jouw hulp mijn energie zo goed aanvoelt. Ik hoop ooit net zo'n goede reiki master te worden als jij. Tot over een paar maanden voor mijn reiki 3.

 

Liefs Patricia

Laura Bekius

Zo dankbaar dat ik bij Maria de prachtige opleiding regressie - reïncarnatie heb mogen doen. Voelde me zo welkom en zo ontzettend fijn en vertrouwd. Heel erg bedankt voor alles 💕

 

🙏🏼 liefs Laura

Bianca Davelaar

Lieve Maria, Dank je wel voor de prachtige inwijding van de Guaryin, de zachte aanraking van Guaryin was als thuiskomen!!

Ella Bolderman

Vandaag ingewijd door Charles in Reiki 1ste graad. Wat was dit een fijne warme en liefdevolle inwijding , mijn dank daarvoor.

 

In liefde 🙏🏻 Namaste

Marjolijn Willemsen

Ik voelde me een periode niet heel happy. Na een reading met Charles en Maria, waarin ik veel inzichten heb mogen ontvangen, begon het weer te stromen. Een paar weken later Reiki 2 geboekt (ik had zo’n 10 jaar terug Reiki 1 gedaan) en enthousiast met de symbolen aan de slag gegaan. En vorige week Reiki 3 gedaan. Wat een verrijking van mijn leven. Ik weet nu al dat dit niet de laatste cursus was bij Mahatma! Ik kan iedereen dit centrum aanraden, Charles en Maria helpen je liefdevol op weg.

Barbara Biesheuvel

Lieve Charles, dank voor de bijzondere inwijding in Reiki 1. Een prachtige dag die ik niet had willen missen. Ik ga zeker ook voor Reiki 2 want de rust die de Reiki mij nu al brengt is bijzonder !

 

Lieve groet, Barbara

Anja van Voorst

Vandaag de workshop 'zielsdelen terughalen'. Een mooie emotionele reis waar Maria ons meenam naar verloren stukken, om ze aan te kijken en tot je te nemen. Wat een fijne dag,

 

dank je wel lieve Maria!

Ella Bolderman

Lieve Maria Wat was het donderdag weer een bijzonder mooie workshop. Zielsdelen terughalen was intensief maar gaf zoveel voldoening. Dankjewel dat je dit weer met ons wilde delen.

 

Met lieve groet Ella🙏🏼💜

Anneloes Broek

De afgelopen maanden heb ik onder begeleiding van Maria de opleiding tot regressie- en reïncarnatietherapeut mogen volgen. Ik kan niet anders zeggen dan dat dit een heel plezierige reis is geweest! De bijeenkomsten hebben mij als persoon maar ook als professional veel gebracht! Mocht jij je spiritueel willen ontwikkelen of verdiepen dan raad ik je zeker aan om dit bij Mahatma te doen!

 

Lieve groet, Anneloes

Odette Schothuis
 

Charles, bedankt voor een geweldige Reading. Wat een warm welkom en wat een kunde in de numerologie. Hartelijk dank hiervoor 🙏 We komen nog terug voor de cursus Reiki 1 en 2.

Dorry Hertog

Lieve Maria, Vandaag 27 november 2023 de workshop Zielsdelen terughalen gehad. Wat een fantastische workshop. Aan te raden voor iedereen. Zoveel geleerd. Zoveel diepgang. Ik hoop nog veel te mogen leren bij jou.

 

Heel veel dank en liefs 🙏🏻❤️

Dorry Hertog

De Munai Ki cursus/opleiding gedaan. Wat ben ik Maria dankbaar dat ze mij hierop gewezen heeft. Zoveel geestelijke rijkdom heeft het mij gebracht. Een bijzondere reis.

Dank dank dank.

 

Tot snel. 🥰

Sonja Renfurm

Vorige week een waardevolle sessie en regressie gehad van Maria. Haar warme en liefdevolle begeleiding brachten mij terug naar het moment dat ik in de buik van mijn moeder zat een haar emoties voelde, die ik overgenomen heb en dat veel hinder van heb gehad die de jaren heen. Het heeft mij inzicht gegeven in wat ik heb mogen loslaten tijdens en na de sessie. Ik ga over een tijdje nogmaals een sessie doen naar dan naar een vorig leven om nog meer inzicht te krijgen.

Rachel Benjamin

Vorige week een cursus zielsdelen terughalen gevolgd. Maria, bedankt voor het delen van je kennis met ons. Een onvergetelijke ervaring! Voor mij is dit een gateway naar nieuwe inzichten en ik kan niet wachten om verder te gaan met mijn reis.

 

Dank je wel 😘🙏🏼

Susanne

Eind 2023 heb ik kennisgemaakt met de spirituele en intuïtieve gaven van Charles. Wat heerlijk dat ik mezelf dat gegund heb. Het heeft mij rust en kracht gebracht. Ik heb een vervolgafspraak gepland in 2024 met Charles en Maria, om verder te verdiepen op bepaalde onderwerpen èn om meer te horen over Reiki.

Liesbeth Feikema

Wat een mooie en leerzame opleiding tot regressie- en reïncarnatie therapeut.
Heb veel geleerd!

Alwin Hol

Lieve Charles & Maria jullie zijn inspirerende toppers! Charles bedankt voor alle kennis en opgedane ervaring met Reiki en de fijne begeleiding. De laatste inwijding die ik heb mogen ontvangen voor Reiki Master heb ik als heel bijzonder ervaren. Maria bedankt voor je kennis en aanwezigheid, het was een inspirerende inwijdingsdag!

 

 P.s wellicht tot snel want wil me graag verbreden en bij Mahatma ben je hiervoor bij het juiste adres!

Marieke Stolk-Smits

Lieve Marie en Charles, Jaren geleden heb ik een regressie-sessie gehad bij Maria, daarna is er veel veranderd en durfde ik nieuwe stappen te zetten. Pas geleden ging ik bij een vriendin langs en zij had een mooi, licht schilderij had hangen, ik sprak mijn bewondering uit. Het was door Maria geschilderd, en zo kwam heel 'toevallig' mijn herinnering aan die sessie naar boven waarin ik voor het eerst contact kon maken met mijn Gids. Dankjewel Maria. De lijntjes zijn altijd verbonden, niets is toeval!

Liefs Marieke Stralend & Vrij

Rachel Benjamin

Lieve Maria, wat heb ik genoten van de pendel workshop. Pendelen heeft mij altijd geboeid en van jou heb ik de techniek geleerd en samen geoefend. Deze workshop is een echte aanrader voor iedereen die het geheim van het pendelen wil leren. Maria legt alles goed uit en geeft veel ruimte om te oefenen en vragen te stellen. Zij is een warme persoon met veel kennis.

 

Dank je wel Maria 🙏❣

bottom of page