Gastenboek

Wilt u een reactie delen, schrijf dan hier een berichtje. Vul dan het onderstaande formulier in.
Na goedkeuring plaatsen wij dit onder dit formulier.

Bedankt voor de inzending!

AdobeStock_390255086.jpeg

Marco Rene

Gefeliciteerd met de lancering van jullie nieuwe site! Mooi geworden👍

Dieuwertje Koopmans

Wat mooi. Genieten om erdoor te bladeren. Lieverds succes.

Sara van Gessel

Lieve Maria en Charles, Wat een prachtige nieuwe site! Heel duidelijk en overzichtelijk! Dat jullie nog maar lang jullie steentje mogen bijdragen. Jullie zijn toppers! Liefs Sara

Miriam van Ommeren

Graag laat ik weten dat ik de cursussen die ik van jullie beiden heb gehad als heel erg waardevol ervaren heb. Het is voor mij duidelijk dat we elkaar als soul-connecties herkennen en dat voelt altijd heel erg warm en welkom. Daarnaast hebben jullie erg veel experstise in jullie vakgebieden en daar heb ik veel van kunnen leren. Ik heb reiki gehad van Charles en cursussen gevoeld op meerdere gebieden: de numerologie en de tarot; beiden geweldige toevoegingen voor mij. Ik heb er nog elke dag plezier van en krijg mooie inzichten. Dank jullie wel voor jullie fijne cursussen. Veel liefs, Miriam

Marjolein Koopman

Lieve Charles en Maria Wat een prachtige mooie nieuwe site . Fijn dat ik jullie al jaren ken en met plezier volg in alles wat jullie doen en zijn, prachtige zuivere mensen met een heel mooi hart. Ga vooral door met het mooie werk wat jullie doen, lieve collega's ❤🙌❤ Liefs, medium & Energetisch Therapeut Marjolein Koopman

Bianca Davelaar

Lieve Charles en Maria, wat is jullie website mooi geworden en heel passend in wat jullie uitstralen maar vooral hoe jullie zijn. Twee mooie spirituele mensen die zich inzetten om het beste en mooiste in een mens naar boven te laten komen. Twee bijzondere mensen waar ik veel aan te danken heb!!!!

 

Liefs Bianca

Jessica Mertens

Voor mij zijn jullie een voorbeeld in hoe je in ontwikkeling kan blijven. Prachtig zoals jullie kennis blijven delen en doorgeven op een hartelijke warme toon. Gefeliciteerd met jullie nieuwe site!

Anneke de Kruik

Wat een mooie duidelijke website hebben jullie. En een bijzonder groot aanbod qua cursussen ed..... Ik zou iedereen een cursus bij jullie aanbevelen.

Tiny van Crey Witjes

De vernieuwde webb site is prachtig. Rustig -Warm en Kleurijk . Duidelijk en Overzichtelijk. Precies zoals jullie zelf zijn.

Gefeliciteerd Maria en Charles. XX

Arnold & Cora Gnocchi

Lieve Charles & Maria, Allereerst; wat een mooie -en gebruiksvriendelijke- website! Perfecte presentatie die exact weergeeft waar jullie met jullie expertise voor staan. Wij waarderen jullie kennis en kunde en onze -inmiddels- Vriendschap. Jullie manier van werken en omgaan met mensen kenmerkt zich door Liefdevolle aandacht, oprechte interesse, grote kennis en vaardigheden, geen waardeoordelen en integriteit. Heel veel succes en werkplezier! Liefs A&C

Boukje Abbink

Prachtige Website lieve Maria en lieve Charles. Tot ziens en alle liefs

Hele mooie website, en wat bieden jullie veel mooie cursussen! Namaste…Fieke

Fieke Bazelmans

Nathalie Dokter

Bij Maria en charles ben ik ooit begonnen met reiki. Maar heb daarna vele cursussen mogen volgen. Altijd in een fijne sfeer en met een mooie inlijke groei. Wat is de nieuwe site mooi geworden.

René van Stigt

Wat een prachtige nieuwe site hebben jullie nu. Aanbod van cursussen is nu veel duidelijker, jullie zullen het nu nog drukker hierdoor gaan krijgen denk. Ik ben vol lof over de Reiki opleiding. En echte aanrader voor iedereen. Succes en ga jullie goed. Veel liefs Namasté

Sandra Janssen

Charles en Maria, twee mensen met een hart van goud die deze wereld beide op hun eigen manier waardevoller maken. Hun kennis maar zeker ook hun empathie en liefde voor hun klanten maakt hun werk in hun mooie praktijk heel bijzonder. Maria en Charles, wat een mooie nieuwe website. Ik hoop dat jullie nog lang jullie bijzondere licht mogen uitstralen. ❤️

Victor & Liesanne

We hebben reiki mogen ontvangen voor onszelf en om uit te mogen dragen in onze eigen praktijk. Zo fijn hoe de dagen verlopen samen met Charles, fijne energie in de ruimte met genoeg humor! Zo fijn de verruiming die mee genomen mag worden na elk bezoek. Fijn dat jullie er zijn, tot de volgende! 

Kitty van Helden

Duidelijke mooie website met een groot aanbod aan cursussen, workshops en readings. de uitstaling is sfeervol en prikkelt de nieuwsgierigheid.

Liefs Kitty

Wilma van Zetten

Lieve Charles en Maria, Wat een mooie site is dit geworden! Dat maar veel mensen de weg ernaartoe vinden en door jullie begeleiding de weg naar zichzelf ook weer ontdekken. :-)

Namasté en hartegroet, Kersenmeisje

Diderick van Schie

Centrum Mahatma is een oprechte aanrader. Ben ooit begonnen met Reiki 1 en daarna eigenlijk niet meer weggeweest. Van meditatie tot intuïtieve ontwikkeling tot numerologie tot etc etc. Charles en Maria zijn daarbij de gidsen. Oprecht fantastische mensen. Op dit moment volg ik de meditatiecursus. Veel verdieping en zelfbewustwording tot gevolg, in een leuke groep, onder de bezielende leiding van Maria. Als je op zoek bent naar meer verdieping, meer bewustwording of denk je dat er wat is, maar weet niet precies hoe of wat. Neem dan contact met dit Centrum op en laat je leiden. Het heeft mij heel veel gebracht 🙏🙏🙏

Ina Wijnberger

Goedenmiddag Maria en Charles. Ik geniet iedere dag van jullie schrijven of Facebook en put daar kracht uit in deze bizare wereld die snakt naar liefde.

dankjewel daar voor!

Angela den Daas

Lieve Maria en Charles, wat een mooie overzichtelijke site! Ik ben nog aan het nagenieten van Psychosofia bij Maria. Wat een inzichten en verbinding heeft mij dit opgeleverd. Prachtig! Maar ook Reiki en numerologie bij jou Charles zijn bijzonder! En niet te vergeten Munay Ki. Ik hoop nog lang mijn pad met jullie mee te mogen lopen. Zoveel te ontdekken en te beleven. In verbinding 🙏

Monique Vermeer

Lieve Charles & Maria, mijn grootse dank voor jullie Reiki 1 en Reiki 2 cursus. Maar ook voor het mogen zijn in jullie heerlijke atmosfeer en jullie liefdevolle bejegening. Dit alles is hartverwarmend. Ben heel blij met het behalen van m'n Reiki 1 + 2 en hoop met deze input ook weer andere mensen te mogen helpen.

 

Veel geluk en liefde gewenst, Monique

Jolanda van der Burg

Lieve Maria en Charles, Jullie zijn twee prachtige, bijzondere en lieve mensen. Jullie hebben heel veel mooie gaven, kennis en hebben een lijntje met "boven". Jullie zijn een voorbeeld voor mij als het gaat om jezelf op jullie leeftijd nog dienstbaar te stellen aan de mens die op zoek is naar zichzelf. Dank jullie wel. Ik heb mede dankzij jullie inzicht mogen krijgen wat mij tegenhield om in mijn kracht te staan en mijn essentie weer gevonden. Ik mag mijn kennis en liefde inzetten om anderen de spiegel voor te houden om te zien wie ze werkelijk zijn. (Denkpunt) Nogmaals dank voor alles, het gaat jullie goed, in liefde, werk en gezondheid.

Liefs Jolanda

Jolanda Lubbers

Lieve Charles en Maria, Jullie nieuwe site is erg mooi en duidelijk geworden. Net zo mooie als jullie zijn, vol liefde en licht. Ik ben dankbaar dat ik jullie heb mogen ontmoet. Ik ben blij met jullie raad en de hulp die ik bij jullie kan vinden. Waar ik het meest dankbaar voor ben is de Reiki inwijdingen. Jaren geleden hielp ik mensen van hun pijntjes af , ik legde mijn handen op de schouders of op de pijnlijke plekken maar wist niet wat het was en hoe het kon. Nu weet ik wat het is en het is nu veel krachtiger. Ik wens jullie al het goeds en dat jullie nog maar lang jullie mooie werk mogen blijven uitvoeren.

 

Veel liefs Jolanda Lubbers Namasté

Anneke de Kruik

Wat een prachtige duidelijke site is dit. En ik kon niet nalaten de gedichten die erbij stonden te lezen. Die kwamen recht mijn hart binnen. Lieve Maria en Charles ik ken jullie al heel lang en hoop nog heel lang van jullie kennis en liefde te mogen genieten.

 

Met al mijn liefde, Anneke

Riky Brandsma

heel bijzondere mensen met een hart van goud en lief voor ieder een mooie boekjes er waarde vol

 

xx riky

Daphne Braaksma

Pràchtige eerste cursusdag. Warm, wijs, verrijkend. Op de terugweg een dubbele regenboog en meer bijzondere ervaringen. Op naar een volgende inspirerende dag!

Annemieke Helling

Lieve Charles en Maria, Afgelopen woensdag mocht ik mijn Reiki Master inwijding ontvangen, ik kan het niet anders omschrijven als een magisch tafereel wat ik eigenlijk met geen woorden kan beschrijven en wat zich voltrekt op een manier die mijn zintuigen en mijn menselijke verstand ver maar dan ook ver te boven gaat…dit kon ik enkel en alleen waarnemen vanuit een zuivere open verbinding met mijn diepste zelf. Het was voor mij de ultieme beleving en ervaring van mijn echte zelf. Dit gun ik oprecht iedereen en tegelijk weet ik dat niet een ieder hiervoor kiest en dat is ok. Charles, ontzettend bedankt voor jouw bevlogen begeleiding en Maria dank voor de bijzondere inwijdingsdag.

 

Veel liefs van mij – Annemieke

Ella Bolderman

Lieve Maria, wat fijn dat ik bij jullie de verdiepingsopleiding mag doen. Met veel zorg is deze samengesteld. Wat een kennis mag ik ontvangen. Veel dank daarvoor.

 

In liefde Ella

Frans Schmidt Gieskens

In alle opzichten een absolute aanrader !

Salena Nijhof

Lieve Charles & Maria,

mijn eerste ontmoeting met jullie was in 2006. Deze was zo speciaal dat ik al snel na de geboorte van onze dochter bij jullie de reiki cursussen ben gaan volgen. Ik vond het toen al zo fijn bij jullie, maar had nog geen idee dat mijn leven er zo verrijkt door zou worden. Voor mezelf en eigen familie, maar ook voor anderen! Inmiddels heb ik na vele andere cursussen bij jullie in de afgelopen jaren al weer meerdere jaren een eigen praktijk waar ik de ene na de andere bijzondere ervaring op mag doen. Ik ben jullie enorm dankbaar en zie er naar uit om aanstaande 9 december de initiatie Rite of the Womb te mogen ontvangen en daarna door te geven.

 

Veel liefs, Salena

Marjolein Koopman

Jaren geleden heb ik de cursus Regressie &Reïncarnatie gedaan bij Maria waar ik nog steeds heel veel mee werk in mijn Praktijk. Dankbaar dat ik dat ooit gedaan heb. Verder ben ik blij dat ik Maria en Charles ken via de Reiki Cirkel waar ook ik bij ben aangesloten. En natuurlijk vd beursen. Zulke lieve mensen en kennen hun vak👌💜💜

 

Liefs, Medium Marjolein Koopman

Michelle Van Someren

Ik wens iedereen liefdevolle feestdagen en een gelukkig

nieuw jaar!

Pracht mens