Workshops‎ > ‎

Workshop Zielsdelen terughalen Data: Zondag 27 september 2020.


Workshop Zielsdelen terughalen..

Gegeven door Maria. Zondag 27 september 2020: Tijd van 10.00 tot 16.00 uur.

Kosten:  € 75,00.

Verloren zielsdelen worden op deze wijze weer terug gevraagd om jezelf te helen. 

Verrassende resultaten. 

Zeer geschikt voor therapeuten maar ook als je hier zelf mee aan de slag wilt.

Door verbinding met deze techniek wordt jouw potentieel levendiger en helderder.

Onze heelheid wordt hierdoor weer herinnerd en het genezingsproces begint aan te vangen.

.                                   Versmelten van je ziel

Het samen gaan van Ziel en lichaam is zo’n eenvoudig instrument, maar tegelijkertijd …. de kern van de hele waarheid. Het is een manier om te worden wie we werkelijk zijn – en niets is belangrijker dan dat.

Je ziel is verantwoordelijk

Om het eenvoudig te houden, zeggen we dat je geest uit twee aspecten bestaat. Het ene is je ego, ofwel je persoonlijkheid en gericht op jezelf of ik. Dat bestuurd wordt door de menselijke wil, je emoties, overtuigingen en de wens om je te beschermen. Via de vijfzintuigen krijgt hij grotendeels de informatie en resoneert daarmee in harmonie met het omringende massabewustzijn. Het hoger deel van je geest overstijgt je dagelijkse beperkingen. Je hoger deel ook wel je Hoger Zelf genoemd, het is namelijk je bewustzijn. Het bestaat in de dimensies van liefde en waarheid en kent de wereld op een holistische manier, dat wil zeggen dat we ons bewust van dat alles en iedereen met elkaar te maken heeft.

Iedereen heeft een eigen unieke ziel met een eigen frequentie, patroon en trillingen is herkenbaar in de sferen. Net zoals de vingerafdruk die ook eigen kenmerken met zich meedraagt.

Wat is het verschil tussen ziel en geest? De ziel is de veronderstelde persoonlijke ondergroep is van geest. Ze zijn beiden gevormd uit hetzelfde materiaal, dezelfde kwantumpotentie. De ziel is dat deel van de geest dat we herkennen als eigen. De ziel groeit naarmate onze herkenning van deze hogere velden van bewustzijn zich ontvouwt. Als je deze kwantumsprong hebt gemaakt dan strekt je bewustzijn zich uit tot in het oneindigheid van de geest. We gaan dan van een ik naar een wij gevoel en een alles omvattend gevoel.

Het is onze geboorte recht, om bewust te worden dat jij god op aarde bent in jouw goddelijke vorm. Helaas zijn we dat vergeten, maar zo langzamerhand komen we steeds meer naar de herinnering van dit bewustzijn. Het terughalen is een instrument waarmee we weer kunnen worden wie we altijd zijn geweest. Het is onze bestemming te weten dat we volledige, harmonieuze wezens van licht in een lichaam zijn en daarom is deze techniek makkelijk. Er zijn drie fundamentele redenen waarom het werkt:

  1. Het is natuurlijk.
  2. Het maakt gebruik van de magie van de intentie.
  3. Het is gebaseerd op de principe van resonantie.

 .

Comments