Workshops‎ > ‎

Woensdagavond 8 september Rite of the Womb

Rite of the Womb een krachtige Inwijding, gegeven door 
Karin van Vroenhoven

 

Welkom lieve vrouw, 

De Rite of the Womb is een krachtige inwijding waarbij de ongelofelijk prachtige vrouwelijke kracht vrijkomt. Het brengt je terug naar de oermoeder, zodat jij weer prachtige geschenken kan ontvangen en geven. Waar jij weer kunt creëren vanuit jouw vrouwelijke kracht. Deze energie herinnert ons weer aan de essentiële waarheid: "De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te verzamelen, het is een plek van creatie en geboorte van leven". 

Dit is het moment om je weer te herinneren wie je bent: een enorm krachtige vrouw , maar ook liefdevol, wijs en zacht. 

Dit ritueel is een geschenk aan jezelf, aan alle vrouwen. Het is een healing, een blessing en het reactiveert je vrouwelijke kracht. Vrouwen worden nog steeds, al sinds de oudheid uit hun kracht gehaald. Vrouwen worden al zolang onderdrukt , ontkent en misbruikt Er ligt veel angst en pijn opgeslagen . Het gaat niet alleen om je eigen pijn en angst, maar ook om pijn en angst op het collectieve vlak. Net zoals de pijn en de angst van onze moeder, grootmoeder, overgrootmoeders en de hele lijn van vrouwen. 

The Rite of the Womb is zeer krachtig en brengt op een zachte manier jouw baarmoeder weer in haar natuurlijke balans, waardoor je zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde weer zal stromen. Waardoor jij weer in je kracht kan gaan staan en mag gaan creëren vanuit liefde. 

Ook mannen zijn welkom bij deze inwijding. Een man heeft dan wel geen baarmoeder, maar komt ook uit een baarmoeder. Deze inwijding zet de mannelijke energie en de vrouwelijke energie bij de man weer in balans. Ook daar mag de zachte krachtige vrouwelijke energie weer stromen. 

Wees welkom en voel je ontvangen met krachtige onvoorwaardelijke liefde. 

Toen ik de inwijding kreeg zat ik midden in de verwerking van oude pijnen. Het heeft me geholpen om deze oude pijnen sneller te verwerken en om als vrouw in al mijn kracht te gaan staan, met alle zachtheid, liefde en wijsheid die daarbij hoort. Het was een cadeau om deze inwijding te mogen ontvangen. Door de inwijding voelde ik mij verbonden met alle vrouwen op aarde en door mezelf te helen, was ik onderdeel van het helen van moeder aarde. Nu wil ik graag andere vrouwen ook de kracht, zachtheid, liefde en wijsheid laten ervaren, zodat meer vrouwen in hun eigen kracht mogen komen te staan, zich kunnen verbinden met andere vrouwen en de zachtheid in zichzelf mogen ervaren en delen.

Data: Je kunt je inschrijven voor 2 data woensdagavond 08-09-2021 en woensdagavond 03-11-2021 inschrijven bij maria@spiritueelcentrummahatma.nl

Duur 2,5 uur 

Tijd: 19.30u-22.00u ( uiterlijk 19.15 aanwezig , om 19.30u beginnen we) 

Plaats: Spiritueel centrum Mahatma, Veenendaal 

Investering: 55,00 euro

Maximaal 10 personen en bij 8 personen gaat deze mooie initiatie door.