Workshops‎ > ‎

Workshop kaarten maken op zaterdag 20 oktober 2018

Workshop kaarten maken wordt gegeven door Annelies Bakker op zaterdag 20 oktober van 13.00 tot 1600 uur. Kosten € 55,00 p.p. inclusief materiaal. Minimaal 4 maximaal 10 personen. Ik ben Annelies Bakker, in het najaar geef ik bij Maria een workshop intuïtief werken met alcoholinkt. Mijn hobby is werken met stempels en inkten, dat doe ik al zo’n 15 jaar. Alcoholinkt is een bijzondere inkt en heel geschikt om op je gevoel mee te werken. Het resultaat is altijd weer anders. We gaan een mooie kaart maken en nog 1 of 2 projectjes, maar dat is een verassing. Het is de bedoeling de verschillende mogelijkheden van alcoholinkt te leren kennen.

Naast bezig zijn met mijn hobby, werk ik als zelfstandig loopbaanadviseur en coach met AD(H)D als extra specialisatie. Ik ben moeder van twee hele leuke jongens van 11 en 9 jaar.

Naast dit, best drukke bestaan, vind ik het ook leuk om zelf kleding te maken, te skaten, gezellig uit te gaan met vriendinnen en met mijn kids ben ik regelmatig in de bioscoop te vinden. Opgeven bij Maria maria@spiritueelcentrummahatma.nl   tel. 06-12942410 of 0318-302915. Ook hier weer vol is vol geef je snel op om ook deze techniek eigen te maken.

K 
                   

afspraak missen

Voor alle duidelijkheid: mocht je een afspraak vergeten of korter dan 24 uur van te voren afbellen dan volgt automatisch een factuur.