Cursussen‎ > ‎

Intuïtief schilderen of mandala tekenen.

    Intuïtief/schilderen en of Mandala tekenen: door Maria: kosten € 200,00 inclusief verf en kwasten exclusief doek of paneel. 4 personen kunnen schilderen en 4 personen kunnen mandala’s tekenen gaat door met minimaal 4 personen. Als je wilt tekenen dan krijg je van mij door welke materialen je daarvoor zelf mag aanschaffen. Data: in overleg met minimaal 4 aanmeldingen en maximaal 8 dan gaan de lessen door.  

Ik ben met aquarelleren begonnen in 1992, in 1994 heb ik modeltekenen gevolgd, in 1995, 96 ben ik begonnen met acryl schilderen. 1997, 98 en 99 heb ik mandala tekenen gevolgd. In de tussen liggende jaren heb ik les in beiden gegeven, schilderen en tekenen. In 2015 ben ik weer begonnen met lessen te nemen in acryl schilderen om mijn techniek nog meer te vervolmaken en ook omdat er zoveel nieuwe technieken bij zijn gekomen. In 2018 ben ik begonnen met tekenen met conté en grafietpotlood, hierin volg ik nog les. 
 

Docente: Maria    maria@spiritueelcentrummahatma.nl telefoonnummer: 0318-302915.

 

                                                                              

   
        

 

 

 
 Afspraak missen

Voor alle duidelijkheid: mocht je een afspraak vergeten of korter dan 24 uur van te voren afbellen dan volgt automatisch een factuur.