Cursussen‎ > ‎

Spirituele Intuïtieve Ontwikkeling /Mediumschap I en II

     

Spirituele Intuïtieve Ontwikkeling/Mediumschap I en of II.

Van 20.00-22.00 uur op de maandagavond 8 lessen. 11 april is 1 woensdagavond.

Je krijgt eenvoudige oefeningen aangeboden om zo te leren om te gaan met je gevoelens, van zijn deze nu van mij of van een ander. Op een speelse wijze is iedere lesavond anders en geeft het je meer inzicht over wie jij werkelijk bent. Je krijgt aura voelen en kleuren, je magische mandala maken, kleurenlinten invoelen, energieën voelen van en bij elkaar. Telepathische oefeningen enzovoort…Thuisopdracht is een meditatie om in je kracht te komen! De uitgebreide syllabus door te lezen.

Mediumschap II worden de oefeningen moeilijker en gaan we nog meer de telepathie oefenen. Ook ga je reizen door je verleden, je heden en je toekomst, doormiddel van je tijdlijn. Kortom weer boeiende en speelse avonden om zo je intuïtieve gaven nog meer te ontwikkelen.

De Data:: 28-8; 11-9; 25-9; 3-11 (is 1 woensdag); 23-10; 6-11; 20-11; 4-12. Bij aanvang van de cursus contant te voldoen € 180,00.                                      Spirituele Intuïtieve Ontwikkeling/Mediumschap III voor gevorderden

 

Spirituele Intuïtieve Ontwikkeling/Mediumschap III voor gevorderden: door Maria.

Van 20.00-22.00 uur. Data in overleg.

De oefeningen worden wat moeilijker en je kunt zo leren om door te gaan of je het mediumschap gaat aanvaarden ja dan nee! Door de verscheidenheid van de diverse oefeningen, kun je voor jezelf kiezen wat het beste bij je past! Is dat Psychometrie of werk je liever met kaarten! Of lees jij liever foto’s, bloemenseance, of via bijenwaskaarten. Iedere avond is een feest en een cadeautje voor jezelf.

Mediumschap III hier krijg je les in Trancehealing hier zullen we uitgebreid aandacht aanbesteden. Ook hoe te werken met diverse klankschalen, met de kristallen met de Ocean drum, de drum etc.…diverse oefeningen betreffende het invoelen van foto’s en voorwerpen. Kaarten en telepathie oefeningen.    

Bij aanvang van de cursus contant te voldoen ad. € 180,00 8 lessen.

Je krijgt een uitgebreide syllabus mee.

Docente: Maria    maria@spiritueelcentrummahatma.nl telefoonnummer: 0318-302915.

 

 

 
 
 Afspraak missen

Voor alle duidelijkheid: mocht je een afspraak vergeten of korter dan 24 uur van te voren afbellen dan volgt automatisch een factuur.