Cursussen‎ > ‎

Shambhala Eenheid


 Wat is Eénheid

 

Eénheid is het besef dat we allen één zijn, dat alles is ontstaan uit een groter en krachtige energiebron, de Goddelijke energie.

Voor de evolutie van de ziel was het nodig om dualiteit te ervaren en geschiedde het. De Goddelijke energie splitste zich in 2 energieën, de elektrische- en de magnetische energie.2 tegengestelde energieën waaruit ons huidige universum is opgebouwd. Het yin-yang principe, mannelijke- en vrouwelijke principe. Zo ontstond de sluier der vergetelheid en was de ziel niet meer bewust van zijn goddelijkheid.

De ziel was niet meer bewust van ÉÉNHEID en dit gehele proces van zielsevolutie gaat nu naar een punt dat we terugkeren naar ÉÉNHEID. We herinneren ons steeds meer wie en wat we zijn.

Dualiteit wordt steeds meer trialiteit waarin het goddelijke bewustzijn steeds meer beleefd wordt in ÉÉNHEID en de sluiers der vergetelheid verdwijnen. Onze zielen hebben een lange weg afgelegd en we geven een korte uitleg van de 4 bewustzijnsniveaus, de zielsevolutie.

De Shambhala Eenheid wordt gegeven een op een of in kleine groepjes maximaal 3 cursisten. Voorwaarden is dat je minimaal Reiki IIe graad hebt gevolgd. 

Prijs op aanvraag mail, naar maria@spiritueelcentrummahatma.nl of bel 0318302915- of 0612942410

                                                      

Voor alle duidelijkheid: mocht je een afspraak vergeten of korter dan 24 uur van te voren afbellen dan volgt automatisch een factuur.