Cursussen‎ > ‎

Shambhala Eenheid

De Shambhala Eénheid-cursussen wordt in overleg gegeven door Maria. De cursus wordt in 3 x twee dagdelengegeven.
Shambhala Eénheid sluit perfect aan op de Reiki cursus en geeft je nog meer kracht en energie om jezelf of een ander daarmee te healen.
Met Reiki ontvang je 100% Liefde, bij Shambhala wordt dit nog eens het dubbele en ontsluit je bij jezelf de Onvoorwaardelijke Liefde.
Shambhala Eénheid bestaat uit 1 t/m 5 en wordt gegeven in 3 x 2 dagdelen.
 

                                                        Wat is Eénheid 

 

Eénheid is het besef dat we allen een zijn, dat alles is ontstaan uit een groter en krachtige energiebron, de Goddelijke energie.

Voor de evolutie van de ziel was het nodig om dualiteit te ervaren en geschiedde het. De Goddelijke energie splitste zich in 2 energieën, de elektrische- en de magnetische energie 2 tegengestelde energieën waaruit ons huidige universum is opgebouwd. Het yin-yang principe, mannelijke- en vrouwelijke principe. Zo ontstond de sluier der vergetelheid en was de ziel niet meer bewust van zijn goddelijkheid.

De ziel was niet meer bewust van Eénheid en dit gehele proces van zielsevolutie gaat nu naar een punt dat we terugkeren naar Eénheid. We herinneren ons steeds meer wie en wat we zijn.

Dualiteit wordt steeds meer trialiteit waarin het goddelijke bewustzijn steeds meer beleefd wordt in Eénheid en de sluiers der vergetelheid verdwijnen. Onze zielen hebben een lange weg afgelegd en we geven een korte uitleg van de 4 bewustzijnsniveaus, de zielsevolutie.

 

 

U krijgt 2 weken voor de cursus begint, via uw e-mail uw cursusmateriaal toegestuurd zodat u van tevoren een aantal videofilmpjes kunt bekijken die betrekking hebben op de Shambhala Eénheid 1 t/m 5.

U krijgt  na het volgen van alle Shambhala initiaties een certificaat van deelname. 

De Shambhala Eénheid zal u in een hogere trilling brengen naar 2012 toe en verder.

U zal ervaren dat er meer Eénheid zal gaan ontstaan naar alles en iedereen. Zo Boven Zo Beneden.

U moet zelf het cursusmateriaal de Shambhala V Eénheid uitprinten.

Tijd van 10.00 tot ongeveer 15.00 uur in een groepje. Ben je alleen dan worden den tijden anders, dit in overleg., er is nog 1 plaats vrij!! 

Data: 10 sept.; 15 okt.; 12 nov.

Docente:  Maria

Prijzen op aanvraag. tel. nr. 0318-302915 maria@spiritueelcentrummahatma.nl

Afspraak missen

Voor alle duidelijkheid: mocht je een afspraak vergeten of korter dan 24 uur van te voren afbellen dan volgt automatisch een factuur.