Cursussen‎ > ‎

Shambhala Eenheid

De Shambhala-cursussen worden gegeven in overleg met Charles en Maria. Deze cursus wordt gegeven in één dagdeel, dat kan zijn overdag of in de avonduren. Shambhala sluit perfect aan op de Reiki cursus en geeft je nog meer kracht en energie om jezelf of een ander daarmee te healen. Met Reiki ontvang je 100% Liefde, bij Shambhala is dat nog eens het dubbele en ontsluit je bij jezelf de Onvoorwaardelijke Liefde. Shambhala Eenheid bestaat uit 1 t/m 5 Eenheid.
 

                                                        Wat is Eenheid 

 

Eenheid is het besef dat we allen een zijn, dat alles is ontstaan uit een groter en krachtige energiebron, de Goddelijke energie.

Voor de evolutie van de ziel was het nodig om dualiteit te ervaren en geschiedde het. De Goddelijke energie splitste zich in 2 energieën, de elektrische- en de magnetische energie.2 tegengestelde energieën waaruit ons huidige universum is opgebouwd. Het yin-yang principe, mannelijke- en vrouwelijke principe. Zo ontstond de sluier der vergetelheid en was de ziel niet meer bewust van zijn goddelijkheid.

De ziel was niet meer bewust van EENHEID en dit gehele proces van zielsevolutie gaat nu naar een punt dat we terugkeren naar EENHEID. We herinneren ons steeds meer wie en wat we zijn.

Dualiteit wordt steeds meer trialiteit waarin het goddelijke bewustzijn steeds meer beleefd wordt in EENHEID en de sluiers der vergetelheid verdwijnen. Onze zielen hebben een lange weg afgelegd en we geven een korte uitleg van de 4 bewustzijnsniveaus, de zielsevolutie.

 

Shambhala Eenheid, gegeven door Maria.

Deze cursus wordt gehouden data in overleg. 

U krijgt 2 weken voor de cursus begint, via uw e-mail uw cursus toegestuurd zodat u van tevoren een aantal videofilmpjes kunt bekijken die betrekking hebben op de Shambhala Eenheid 5.

U krijgt deze dag een  inwijdingscertificaat.

De Shambhala Eenheid zal u in een hogere trilling brengen naar 2012 toe.

U zal ervaren dat er meer Eenheid zal gaan ontstaan naar alles en iedereen. Zo Boven Zo Beneden.

U moet zelf het cursusmateriaal de Shambhala V Eénheid uitprinten.

Bij aanvang van de cursus contant te voldoen ad € 150,00.

 
Docente:  Maria

Prijzen op aanvraag. tel. nr. 0318-302915 info@spiritueelcentrummahatma.nl

Afspraak missen

Voor alle duidelijkheid: mocht je een afspraak vergeten of korter dan 24 uur van te voren afbellen dan volgt automatisch een factuur.