Cursussen‎ > ‎

Verkorte cursus van het Twaalfvoudig Pad donderdagavond.
Nieuw verkorte cursus van het Twaalfvoudig Pad.
Langs deze weg kun je kennis maken met het gedachtegoed van Zohra Noach, met wat Zohra Noach van haar Gids El Morya heeft doorgekregen.
5 lessen op de maandagdagavond. Kosten: € 100,00 minimaal 4 cursisten.
Tijd van: 20.00 tot 22.00 uur.
Elke avond beginnen we met een meditatie van Zohra Noach: 1ste les je krijgt inzicht in de 3 wegen van bewustwording, uitleg van het Mystiek Bewustzijn. 2e les Hoe kun je in je kracht blijven en hoe voelt het als je er uit bent? Verbinding maken met je Hoger Zelf. 3e les De drie Eenheid, Geest, Ziel en Persoonlijkheid, De Ziel; de Kleine wil>behoefte, de Grote wil> Inspiratie. 4e les: De vijf innerlijke elementen, de drie sleutels en de 4 elementen. 5e les stappen om tot realisatie te komen.
Hierna kun je beslissen of je De gehele module wilt volgen? Wil je als therapeut voor Hulpverlener vanuit Psychosofia gaan werken dan zijn deze beide modules verplicht. De lesstof is samengesteld door Johanna van der Hoogt- van de Castel Leeflang. Je kunt beide modules ook volgen als je het fijn vindt om jezelf te verdiepen in Het Twaalfvoudig Pad en de Energetische Handelingen.
Data: 3-9; 17-9; 22-10; 7-11 (woensdagavond) 19-11. Een lesboekje voor cursisten kost € 6,00 deze zelf aanschaffen kan via mij.
Voor niet cursisten kost het boekje € 7,50.

Afspraak missen

Voor alle duidelijkheid: mocht je een afspraak vergeten of korter dan 24 uur van te voren afbellen dan volgt automatisch een factuur.


Subpagina''s (1): Meditatie Accepteren