Cursussen‎ > ‎

Tarotcursus

 

Tarotcursus
In deze 10 lessen leer je de symbolieken van de grote Arcana kaarten en de kleuren, ook de kleine arcanakaarten worden doorgenomen.
Daar gaan al zeker 8 tot 10 lessen inzitten, zie deze 10 lessen als de basis. Hierna volgen nog 8 tot 10 lessen waar je leert om het Keltisch kruis te leggen, een eenvoudig 3 kaart, een jaar legging en de jaarkaart. Door veel te oefenen zal je een enorm plezier krijgen om met de Tarotkaarten te werken. Ik ben in de loop van de jaren de Tarotkaart geworden.
Voor iedere les krijg je een visualisatie aangeboden.

Door Maria: We spelen met de Rider Waite kaarten deze zelf aanschaffen, een een aantekenboekje of blok. Pennen zijn aanwezig uiteraard mag je je eigen pen meenemen.

Minimaal 4 aanmeldingen.

Op de woensdagochtend 1 x per 14 dagen. Data: 19-1; 9-2; 23-2; 9-3; 23-3; 6-4; 20-4; 11-5; 25-5; 8-6.  

Tijd van 10.00 tot 12.30 uur

Kosten: 10 lessen voor € 250,00 

Welkom op de basiscursus Tarot.

Mijn bedoeling is om jullie op een zo prettig, overzichtelijke manier kennis te laten maken met de Tarotkaarten.

De bedoeling is jullie een zo goed mogelijk beeld te geven van het spel zelf, het ontstaan ervan, en alle mogelijkheden die dit fantastische spel biedt hoe er mee om te gaan.

De Tarotkaart heeft alles inzicht, Kleurenlogie, numerologie, astrologie en heel veel symbolieken. Als je leert om goed naar de kaarten te kijken en deze voor de ander te leren duiden dan kun je een ander daar goed mee helpen. De Tarotkaart is een van de oudste inductoren waarmee je je gaven met de ander kunt delen.

 

Deze Rider Waite Tarot spel is zorgvuldig samengesteld. De teksten zijn willekeurig gekozen en bedoeld als een eerste aanzet tot bezinning, verbreding van oriëntatie en het bieden van overzicht over de “wereld van de Tarot”, dus alle aspecten die een raakvlak hebben met de Tarot.

Verschillende invalshoeken zorgen tenslotte voor een brede oriëntatie en mogelijkheid tot het maken van zuivere, eigen keuzes.

 

Alle verder nodige materialen en schriftelijke informatie krijg je gedurende de cursus uitgereikt.

Mail naar maria@spiritueelcentrummahatma.nl  telefoonnummer: 06-12942410. 
Comments