Reizen door je Tijdlijnen!

Zielsdelen helen, door te reizen via je tijdlijnen.

Loop je vast in je leven, je carrière, of je hebt een ziekte of je voelt dat je een burn-out hebt of je ziet alles niet meer zitten?

Ik kan met jou door je tijdlijnen reizen waardoor er zielsdelen geheeld kunnen worden. Je leert patronen te herkennen die steeds weer terug komen in je leven, of een ziekte die je hebt en ook als deze ziekte in je familie voorkomt. Door de diverse tijdlijnen te schrijven en zo de patronen te herkennen wat betreft, ziektes, of relaties of je werk, ben je instaat om hier zelf veranderingen in aan te brengen, zodat jij jezelf weer kan helen, door anders in het leven te gaan staan, door misschien wel een volledige switch te maken wat betreft je carrière.

Hoe dan ook inzichten in jezelf dat is waar het hier om gaat, zodat jij deze zielsdelen kan helen. Ik Maria, kan en wil je hierbij helpen, deze sessie zal ongeveer 2 á 2½ uur duren.

Kosten € 70,00 consult op aanvraag. Mail naar maria@spiritueelcentrummahtma.nl

Of bel 06-12942410

                     

Afspraak missen

Voor alle duidelijkheid: mocht je een afspraak vergeten of korter dan 24 uur van te voren afbellen dan volgt automatisch een factuur voor de gereserveerde plaats.