Sessies‎ > ‎

Gesprekssessie met Charles en Maria

 
Inzicht krijgen in jezelf dat is de essentie van deze sessie.        
In een gemoedelijkesfeer bieden Charles en Maria je deze sessie aan.
 
Duur van de gesprekssessie is ongeveer 3 uur.
Hierin wordt gevraagd om geboortedata van al de personen die voor je belangrijk zijn, deze ruim van te voren naar Charles door te mailen, zodat hij direct met de sessie kunnen beginnen als u bij ons bent.
U mag foto's van overledenen en/of levende personen mee te nemen, geen computerfoto's en als u van de levende personen de geboorte datum heeft doorgemaild dan hoeft u van die persoon geen foto mee te nemen of u moet een vraag hebben over ziekte of iets dergelijks.

Op de foto's het liefst waar 1 persoon op staat en uit het lijstje.

U kunt met uw mobiel een opname maken, zodat u later de sessie nog eens kunt terug luisteren, eventueel kunt u alles noteren .

Ook krijgt u een uitleg via kleurenlogie over welke kleuren bij u horen, soms heb je namelijk een bepaalde kleur nodig om weer beter in je vel te komen.

Maria legt voor u de Tarot kaart een volledige legging het Keltisch Kruis.

In overleg begeleiden wij je op je verdere spirituele pad.

Kosten: € 175,00 contant te betalen                                                                            

Overige informatie : Sessie op afspraak, en wordt verzorgd door Charles en Maria. info@spiritueelcentrummahatma.nl telefoonnummer 0318-302915.


Afspraak missen

Voor alle duidelijkheid: mocht je een afspraak vergeten of korter dan 24 uur van te voren afbellen dan volgt automatisch een factuur voor de gereserveerde behandeltijd.