Workshops‎ > ‎

Workshop Pendelen vrijdagavond 25 oktober 2019

Workshop Pendelen:  Door Maria: vrijdagavond 25 oktober 2019

Tijd van 19.30 tot 22.00 uur.

Tijdens de workshop krijgt men naast theorie over het pendelen en pendeltechnieken ook    genoeg gelegenheid om praktisch aan de slag te gaan. Met behulp van een volle Penlite batterij van 1,5 volt (zelf meenemen) gaan we de pendel programmeren. Iedereen heeft n.l. een andere pendelstand. Het is verstandig om verschillende pendels mee te nemen. 

Voor beginners is een koperen pendel prettig en voor healing een pendel van bergkristal. Tijdens een meditatie krijgt men een initiatie op de meegenomen pendels. Men kan een pendel aanschaffen voor persoonlijk gebruik, één voor healing, één om te pendelen voor anderen e.d. Na de initiatie is het voldoende om de intentie in de pendel te zetten. Aan het einde van de workshop gaan we met en bij elkaar kijken wat een healingpendel allemaal kan zo als bv. het uitpendelen van de chakra’s bij elkaar.

Overige informatie:Min.4 en max. 10 deelnemers.

Bij de workshop is een syllabus inbegrepen met diverse pendelkaarten. Diverse pendels o.a. bergkristal,  messing pendels, etc. zijn te koop bij Maria, vanaf € 8,50 per stuk.

Kosten: € 65,00 bij aanvang van de workshop te voldoen. Zelf je lunch meenemen en extra sokken of sloffen.

 

 

 

         

 

 

 

 

 

 

 

 

Afspraak missen: Voor alle duidelijkheid: mocht je een afspraak vergeten of korter dan 24 uur van te voren afbellen dan volgt automatisch een factuur.